info

De veelzijdige ontwerpen van Larissa Coumans zijn vooral geïnspireerd door de dagelijkse dingen zoals bijvoorbeeld mensen op straat, kleuren en vormen uit de natuur of afbeeldingen uit de media. Haar signatuur is vrolijk, kleurrijk en uitermate levendig.

In 1987 heeft Larissa de opleiding Mode & Kleding afgerond waarna ze haar verdere opleiding, de Hoge Katholieke Leergangen te Sittard richting Tekenen & Handvaardigheid met als specialisatie mode-illustraties, in 1991 met succes afsloot.
Hierop volgde een 4-jarige werkervaring als print ontwerpster/stylist voor baby- en kinderkleding bij Wiener International. Daaropvolgend 6 jaar werkervaring als senior-modeontwerpster/stylist voor zowel vrouwen-,mannen- en kinderkleding bij Geka Textiles en aansluitend heeft Larissa 8 jaar als ontwerpster voor luxe decoratie- en verpakkingsmaterialen gewerkt bij Vivant.
In 2011 is ze als zelfstandig ontwerper aan de slag om met veel passie, creativiteit en toewijding bedrijven te ondersteunen. Met haar specialisme op het gebied van modeontwerp, dessins, illustraties, grafisch en styling kan Larissa iedere ontwerpvraag uitwerken tot een design op maat.

  all designs are registered